ساعات پاسخگویی

شنبه تا چهارشنبه : ۸:۳۰ - ۱۷:۰۰ پنج شنبه : ۸:۳۰ - ۱۲:۳۰

تماس با ما

۰۲۱۴۴۲۴۷۵۳۵

هندهول + مشخصات،قیمت، خرید و بررسی تفاوت هندهول با منهول

صفحه اصلی  »  بلاگ   »   هندهول + مشخصات،قیمت، خرید و بررسی تفاوت هندهول با منهول

هندهول چیست؟

هندهول  یک دریچه‌‌ سوراخ‌دار است که اندازه قطر آن تنها به اندازه‌ فرو بردن دست ؛ جهت تمیز کردن یا بررسی کابل‌ها می باشد. جهت تعریف کامل تری از هندهول می توان گفت هندهول محفظه یا دریچه بازدید با قطر کمتر از ۶۰ سانتی‌متر است. روی دیواره آن سوراخ ها و لوله هایی جهت عبور کابل های برق، گاز و یا لوله های مختلف در نظر گرفته شده است که برای بازدید و کنترل سیستم ، یا متصل کردن چند شبکه و خط راه، مورد استفاده قرار می‌گیرد تا هرگونه انسداد و مشکلی که در لوله‌های انتقال بوجود آمد از طریق این دریچه و انشعابات، برطرف شود. با آبانگاه صنعت باران تولیدکننده لوله و اتصالات پلی اتیلن همراه باشید .

برای خرید و دریافت قیمت هندهول فیبر نوری، هندهول پلی اتیلن ، هندهول کامپوزیت ، هندهول مخابراتی ، هندهول برق با شماره تلفن زیر تماس حاصل فرمایید .

دفتر تهران ۰۲۱۴۴۲۴۷۵۳۵
آبانگاه صنعت باران

همچنین می توانید برای دریافت قیمت هندهول پلی اتیلن ، هندهول بتنی ، هندهول فیبر نوری ، هندهول کامپوزیت ، هندهول مخابراتی ، هندهول برق با شماره تماس بالا ارتباط برقرار کنید .

قسمت اصلی هندهول

هندهول ها دارای دو قسمت اصلی هستند

  • بدنه
  • درب

که به صورت جداگانه از هم هستند و در محل نصب، روی هم متصل می‌شوند و انشعابات ورودی و خروجی جهت عبور کابل‌ها، بر حسب نوع سفارش بر روی بدنه ساخته می‌شود.

خوب است بدانید جنس بدنه تمامی هندهول‌ها از جنس پلی اتیلن، پلی پروپیلن یا بتن است واز لوله‌های دوجداره برای ساخت آن استفاده می‌کنند، بنابراین دارای مقاومت بسیار بالا است. همچنین با توجه به کاربری و مورد استفاده درب ها ، تولید آنها در سه جنس چدنی، پلاستیکی و فلزی می باشد.

در ادامه به توضیح منهول، فرق منهول و هندهول می پردازیم .

همچنین برای کسب اطلاع از انواع و کاربردهای و لوله پلی اتیلن مقاله لوله پلی اتیلن چیست را مطالعه بفرمائید.

 

اجزای هندهول ، خرید درب و بدنه هندهول
هندهول ها از دو قسمت اصلی بدنه و درب تشکیل می شوند

منهول چیست؟

حتما در سطح شهر با چاه هایی رو به رو شده اید که سایز نسبتا بزرگی دارند واصطلاحا آدم رو هستند. این چاه ها به منظور کنترل شبکه های زیر زمینی نظیر فاضلاب و یا حتی مصارف مخابراتی از سالیانی بسیار دورتا به امروز مورد استفاده قرار می گیرد که در طی سالیان دستخوش تغییراتی نظیر بهبود کیفیت آن ها از نظر جنس و مقاومت بالا در زیر زمین و… شده اند.

این چاه های همراه در پوش منهول (manhole) یا همان سوراخ آدم رو می باشد و در محل تلاقی شبکه های زیر زمینی استفاده از آن ها برای رفع مشکلات آن ها حیاتی می باشد.

منهول چیست ،خرید و قیمت منهول
کاربرد منهول

منهول انواع متنوعی دارد برای اطلاعات کاملتر پیشنهاد میکنیم مقاله منهول پلی اتیلن را بخوانید .

فرق منهول و هندهول در چیست؟

با توجه به تعاریف ذکر شده ی پیش ترمی توان گفت در واقع عمده تفاوت هندهول و منهول در سایز آن ها است اما به طور تخصصی تر منهول و هندهول در موارد زیر هم تفاوت هایی دارند.

  • قطر: هندهول ها معمولا ۵۰۰ ، ۶۰۰ ، ۷۰۰ و یا ۸۰۰ میلی متر با ارتفاع های ۵۰۰ ، ۶۰۰ ، ۷۰۰ ، ۸۰۰ و ۱۰۰۰ میلی متر می باشند این در حالیست که سایز منهول ها از قطر دهانه ۶۰۰ میلی متر و از ارتفاع ۱۲۰۰ میلی متر به بالا شروع می شود
  • ورودی :منهول ها امکان ورود فرد را به داخل فراهم می کنند در صورتی که هند هول ها همانطور که از نام آن پیداست (hand) امکان ورود دست را دارا هستند.
  • جنس: هندهول ها بیشتر از جنس پلی اتیلن و یا پروپیلن هستند.در مقابل جنس منهول ها با توجه به کاربرد آنها می تواند بین آجری، پلی اتیلن، بتنی و… متفاوت باشد.

در نتیجه تفاوت اصلی این دو در ابعاد و قطر سطح مقطع‌شان است.

پس می توان گفت هندهول ها همان منهول هستند ولی با قطر دهانه بسیار کوچک

فرق منهول و هندهول ، خرید هندهول، خرید منهول

 

کاربرد منهول

کاربرد منهول‌ها به صورت گسترده و در سطح وسیع در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاه‌ها و خطوط انتقال شهری می باشد. در واقع دریچه اصلی برای کنترل مداوم و بازرسی، تعمیر، نگهداری، تهویه، تمیز کردن و تخلیه ،از بین بردن انسداد شبکه های زیر زمینی در حوزه خطوط فاضلابی ، برق مخابرات و… هستند.

اجازه خروج گازها از  طریق منهول پلی اتیلن که کمک به تهویه خط  فاضلاب ها می کند.نیز یکی از مزایای استفاده از منهول ها است.

کاربرد هندهول

استفاده از هندهول‌ها از گذشته تا به امروز به منظور ایجاد ایستگاه‌های دسترسی به بخشهای مختلف شبکه‌های آبرسانی و جمع‌آوری و انتقال فاضلاب جهت بازرسی، تهویه طبیعی و تعمیر و نگهداری اهمیت بالایی داشته است و نه تنها از اهمیت آن‌ها کاسته نشده بلکه روز به روز بر اهمیت و نیز موارد کاربرد آن‌ها افزوده شده است.

از هندهول نیز مشابه منهول ها معمولا در شبکه های انتقال گاز و آب به منظور نگهداری و بازرسی از شیرآلات مسیر و همچنین در شبکه های انتقال کابل برق ، تلفن و فیبر نوری استفاده میشود . در سالهای اخیراداره کل فرودگاههای کشور از هندهولها به عنوان محلی برای قرارگیری تجهیزات سیستم روشنایی با هدف افزایش ایمنی در استریپ باند پروازی فرودگاه و بالا بردن قابلیت اطمینان سیستم روشنایی باند استفاده کرده است 

همچنین در شبکه‌های مخابراتی یا شبکه‌های برق فشار ضعیف به علت تعداد کم و قطر کوچک کابل‌ها، از هندهول استفاده می‌شود.

می توان کاربرد هندهول را این گونه مطرح کرد که در مواردی که انشعاب لوله مطرح باشد یعنی محل انشعاب یک شاخه لوله به چند شاخه کاربرد هندهول ها لازم است. همچنین زمانی که تغییر جهت افقی بیش از ۳۰ درجه وجود داشته باشد و یا متراژ مستقیم لوله بیش از ۲۲ متر باشد . اما بیش از کاربرد هندهول و نقش موثر آن زمانی بیشتر نمایان می شود که انسدادی در یکی از قسمت های لوله وجود داشته باشد که از طریق هندهول ها تخلیه و رفع آن میسر می شود.

همچنین برای شناخت ماده پلی اتیلن و کاربردهای آن در صنایع مختلف مقاله ای تحت عنوان پلی اتیلن چیست گردآوری شده است، که در آن با تاریخچه پلی اتیلن آشنا می‌شوید.

 

موارد استفاده از منهول

هندهول ها در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
۱)هندهول آب: برای دسترسی به شیر فلکه خط انتقال آب در شبکه های انتقال آب و همچنین محل قرار گیری فشار سنج ، دما سنج ، و لوازم انتقال آب و… می باشد که معمولا از هندهول های با شفت ۶۰۰ میلی متر در این مورد استفاده می شود.
۲)هندهول گاز: همانند انتقال آبدر شبکه های انتقال گاز نیز مورد استفاده قرار می گیرد که شامل متعلقات جانبی می باشد که نیاز به بازدید یا دسترسی دارد .
۳)هندهول برق، هندهول تلفن یا هندهول مخابراتی و فیبرنوری : در شبکه های زیر زمینی انتقال برق؛ بدین ترتیب که کابل در داخل لوله ی تک جداره و یا لوله ی دوجداره ی پلی اتیلن (با توجه به سایز و تعداد کابل ها) قرار گرفته و در مکان های تقسیم و یا در فواصل معین از هندهول ها برای دسترسی به کابل ها استفاده می شود که هندهول هایی با سایز شفت ۴۰۰ میلیمتر یکی از متداولترین هندهول ها برای این نوع انتقال ها می باشند.

خوب است بدانید هندهول‌ ها بر اساس نوع کاربرد نیز به دو دسته ۱- هندهول‌ سبک بدون بار ترافیکی و ۲- هندهول‌ سنگین با بار ترافیکی تقسیم می‌شوند:مورد اول هندهول با درِ فلزی سبک بوده و در ابعاد کوچک قابلیت تحمل بار ترافیکی را دارند به عنوان مثال:هندهول‌ با درِ تمام بتنی یا چدنی .

مورد دوم که برای تحمل بار ترافیکی سنگین مورد استفاده قرار می‌گیرد. در اتصالات زیرزمینی برای دسترسی به کابل‌ها در خطوط انتقال یا توزیع برق یا شبکه‌های مخابراتی، نصب دوربین مدار بسته، شبکه کابل فیبر نوری و دیتا، شبکه‌های کنترل سیگنال‌های ترافیکی، شبکه کابل‌کشی روشنایی محوطه‌ها و… از هندهول مناسب استفاده می‌شود.

قیمت هندهول پلی اتیلن

به دلیل نوسانات ارز و به منظور خدمت رسانی صحیح و سریع به شما عزیزان خواهشمند است با شماره زیر تماس حاصل فرمایید

دفتر تهران ۰۲۱۴۴۲۴۷۵۳۵

آبانگاه صنعت باران

هندهول پلی اتیلن

هندهول‌های پلی اتیلن نیز مانند سایر انواع هندهول ها از دو بخش بدنه و دریچه ساخته شده اند. به صورت جدا از هم هستند و در محل نصب به هم متصل می‌شوند.

محفظه این نوع هنهول ها از جنس پلی پروپیلن یا پلی اتیلن است. به صورت تک جداره یا دوجداره(برای ایجاد مقاومت بدنه در برابر ضربه، رطوبت و آب بالا ) ساخته می‌شوند. 

دریچه هم که معمولا از جنس پلاستیکی، چدن یا فلز است. و از کاربرد آن هم در شبکه‌های توزیع فیبر نوری که در بالا به آن اشاره کردیم.  البته برای سیتسم انتقال داده بین دوربین‌های مداربسته یا سیستم روشنایی خانه یا باغ نیز می‌توانید از هندهول‌های پلی اتیلن استفاده کنید. هندهول‌های پلی اتیلن، در جعبه محافظ شیرآلات، جعبه کنتر، جعبه نظارت خطوط کابلی، و خطوط انتقال آب، گاز و برق کاربرد دارد.

مزایای هندهول پلی اتیلن

از مزایای هندهول پلی اتیلن می توان  درمحل اتصال انشعبات که از حساس‌ترین بخش‌های یک شبکه انتقال محسوب می‌شود، استفاده کرد چرا که باعث می‌شود این بخش‌های حساس از رطوبت و آب و ضربه در امان بمانند.

مقاومت این نوع هندهول‌ها در برابر سایش و بارهای ترافیکی، به خصوص برای سیستم‌های انتقال برق و مخابرات، حائز اهمیت است. همچنین علاوه برصرفه اقتصادی و نصب راحت، پلی اتیلن امکان چرخش بیشتر از سی درجه را در سیستم‌های انتقال فراهم می‎کند. در نتیجه خطوط انتقال از آسیب و خرابی مصون می‌مانند.

در واقع زمانی که تغییر جهت بیشتر از ۳۰ درجه باشد یا مسیر لوله بیشتر از ۲۲ متر باشد، هندهول‌های پلی اتیلن گزینه مناسبی است. سازگار با سیستم‌های مختلف فاضلابی و زهکشی، قابلیت ترکیب‌بندی مناسب با بتون یا آسفالت، عدم نیاز به پوشش داخلی و خارجی نیز از دیگر مزایای استفاده از منهول پلی اتیلن است.


دیدگاه شما

*